Presentasjon

Velkommen til Veksthuset!

Veksthuset er en del av psykiatritilbudet i Nedre Eiker kommune og er et tilbud for mennesker som bor i kommunen vår.

Veksthuset er et aktivitetsenter hvor vi har fokus på det friske, og menneskers ressurser.

Veksthuset er et lavterkseltilbud hvor det ikke fattes vedtak. Det er ikke nødvendig å bli henvist eller fylle ut søknadskjema
for å komme hit. Derimot er det ønskelig at man ringer for en avtale før man kommer, så vi kan sette av tid til å ta godt imot deg, og gi nødvendig informasjon om huset.

VIKTIG, er det for alle som bruker huset, at de må skrive under på et  taushetsløfte.  Dette skal trygge nye og gamle brukere.  Det man hører på Veksthuset, forblir innenfor husets 4 vegger!

Brukermedvirkning er viktige faktorer på Veksthuset. Du har om du ønsker mulighet til å være med å forme det tilbudet som til enhver tid gis gjennom fora som husstyre, brukerråd og dialogkonferanser. Dette gjør at selv brukernenår de selv ønsker, kan få utvidede ansvarsområder på huset, de kan delta i driften som turledere, husverter, kjøkkenansvarlig med mer.

Veksthuset har et bredt samarbeid med ulike fora som NAV og andre offentlige instanser

Vi har ulike grupper som turgruppe, kreativ gruppe, svømmegruppe og brukerstyrt sanggruppe.

I tillegg arrangeres kurs, vi har opplevelsesturer og vi inviterer foredragsholdere til å komme å undervise oss i forskjellige temaer.

For de som ikke ønsker å være med i bestemte grupper, kan man komme innom å ta en kopp kaffe og delta i sosialt samvær på "åpen dag". Se aktivitetskalender for tidspunkt for de forskjellige tilbudene eller velg gruppeaktiviteter, kurs m.m fra hovedmenyen for mer informasjon

 Velkommen!!! Smile


Veksthuset i Mjøndalen

Åpningstider:

Vi har åpent mandag, onsdag og torsdag fra 10:00-14:30. Tirsdager er kun åpent for de som har avtale. Fredagene har Mental Helse åpen kafe fra 10:30-15:00. meny


 

Har du noen spørsmål kan du ta kontakt med Veksthuset på telefon eller mail.

tlf: 974 17 208 eller 918 71 380

mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.