Det lille ekstra

Sitat

Det er langt mellom venner

Det er langt mellom venner.
mellom venner står bekjentskaper og mye snakk.
Venner ligger som små lysende stuer langt borte i fjellmørket.
Du kan ikke ta feil av dem.

Kolbein Falkeid

Dugnad på Veksthuset

Det var mange som deltok på dugnaden 16, 17 og 18. oktober. Vi fikk ryddet i kjelleren, vasket og rengjort vårt kjære hus. Så dagsenteret ble mye triveligere for alle sammen.

Helsekafè

Helsekafé er ett nytt og spennende interkommunalt tilbud på bibliotekene i Øvre og Nedre Eiker.  Tilbudet er for oss som sliter litt i hverdagen, for å motivere til å snu litt på negativt livsmønster.  Dette gjøres ved å treffe andre mennesker med samme type problematikk og kanskje samme interesser som en selv, drikke kaffe sammen, prate sammen, og få motivasjon fra profesjonelle foredragsholdere, og få tips til lokale muligheter - fremfor å stå fast i den "samme gamle hengemyra".  Samlingslokalet er på bibliotekene i Eiker-kommunene, og programoversikten får du ved å klinken;  https://www.nedre-eiker.kommune.no/globalassets/nyheter/helsekafe_varen_2017.pdf

BINGO PÅ VEKSTHUSET

BINGO PÅ VEKSTHUSET

Hver torsdag ved trettentiden arrangerer vi vår populære bingo på Veksthuset. Her er det god stemning og god humor, fine premier og spenningen er til å ta å føle på.

Biljard

BILJARD

Bragernes inviterer til biljardspill

MANDAG TIL FREDAG

9.00 TIL 15.00

KONTAKT VEKSTHUSET FOR Å BLI MED.

 

 

 

Massasjestol

Massasjestolen kan nå brukes gratis hver dag. Anbefales sterkt å lene seg godt til rette hvis du sliter med stiv muskulatur.